Viltotā lazanja

3 1

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Sviests
  • Saldais krējums
  • Tomāti
  • Siers
  • Spilvas „Kartupeļu mērce”
  • Kūpināts šķiņķis
  • Ķiploks
  • Baziliks, timiāns
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. No vārītiem kartupeļiem, pievienojot sviestu un mazliet arī saldu krējumu, pagatavo kartupeļu biezputru.
  2. Ietaukotā termoizturīgā trauciņā vai dziļā cepeškrāsns pannā kārtās liek kartupeļu biezputru, tomātu šķēlītes, kūpinātu šķiņķi, saspiestu ķiploku, baziliku, timiānu, kā arī šķipsniņu sāls un piparus.
  3. Kārtojumu bagātīgi pārkaisa ar rīvētu sieru un liek cepties krāsnī 180°.
  4. Pasniedz kopā ar Spilvas „Kartupeļu mērci”.
  5. www.spilva.lv

Komentāri

jolanta 2009. gada 24. oktobris 16:37
Man gan šķiet ka šis ir kartupeļu sacepums nevis lazanja.... Tad jau varam pilnīgi jebko mērcēt olāun miltos un būs viltotās karbonādes (neatkarīgi no tā vai tie gurķi kartupeļi tomāti vai kas citd)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni