Tomātu sulas gatavošana mājas apstākļos

3 1
Tomātu sulas gatavošana mājas apstākļos
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veselīgās

Sastāvdaļas

  • Labi nogatavojušies tomāti
  • Sāls pēc garšas
  • Karsts ūdens

Pagatavošana

50 min.
  1. Tomātus noskalo.
  2. Aplej ar verdošu ūdeni uz pāris minūtēm.
  3. Novelk miziņas.
  4. Tomātus kārtīgi sablendē, pagatavoto masu lej katliņā.
  5. Sulu āra uz lēnas uguns 30-40 minūtes.
  6. Pievieno sāli pēc garšas, var arī nepievienot.
  7. Ja liekas ka sula ir par biezu, var izkāst caur sietu, bet var arī nekāst.

    Lai labi garšo!
    Ja liekas ka sula ir par biezu, var izkāst caur sietu, bet v...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Linda 2015. gada 27. augusts 00:25
Paldies Ivi :) Beidzot pēc 6 gadiem kādu atbildi saņēmu :D Es pat biju aizmirsusi šo te, man e pasts atgādināja :)
Būs tad jāpagatavo
Ivis 2015. gada 21. augusts 08:47
Pamanīju laika posmu, kad 2 cilvēki ir uzdevuši jautājumus, - tā laikam ir mūsu nacionālā īpatnība nekad neko nevienam, jo tikai to zinu es. Tālab pateikšu es :)) Viss tā pat kā līdz novelk miziņu, tad izberž caur metāla sietiņu, masu mēra. uz 5 l izberztas sulas ir jāliek 3 pilnas ēdamkarotes cukura un 1 pilnu karoti sāli masu karsē tikai līdz brīdim, kad pamanām ka nupat sāka vārīties, - tas būs 3-5 min.lejam burkās un uz ziemas krājuma plauktiņa:)) Glabāšnas laiks ir sezona līdz nākamajiem tomātiņiem. Lai veicas
Liene 2011. gada 26. jūlijs 03:28
Cik ilgi sulu drīkst uzglabāt? vai drīkst ar''i nolikt vēsā pagrabā ziemai?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi