Kabaču-biezpiena sacepums 2

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 vidēja lieluma kabacis
  • 2 paciņas biezpiena (var vājpiena)
  • 3 olas
  • 3 ēd. kar. milti
  • 3 ēd. kar. skāba krējuma
  • 100 -150 g Parmezan vai kāds cits cietais siers
  • Sāls, pipari un zaļumi pēc izvēles
  • Sviests veidnes ietaukošanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Sarīvē kabaci uz rupjās rīves, var ar visu miziņu un sēklām, ja nav pāraudzis.Pievieno biezpienu, olas, miltus, krējumu, sarīvētu sieru, sāli, piparus un zaļumus (piemēram, timiānu). Ja šķiet par šķidru, var pievienot vēl miltus vai mannu. Masu liek ar sviestu ietaukotā, miltiem izkaisītā veidnē un cep pie 200*C apmēram 40-50 min, atkarībā no veidnes dziļuma. Ja liek cepešpannā, tas būs gatavs pēc apm. 30 min, jo būs gandrīz picas biezumā. 5 min pirms gatavības pārber ar sarīvētu sieru. Pasniedz ar dārzeņu salātiem vai ēd tāpat.
  2. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni