Marinēta paprika ar āboliem

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 kg paprikas
  • 3 kg ābolu (antonovkas)
  • Marinādei- 4 l ūdens
  • 800 g cukura
  • 300 g etiķa( 9 %)

Pagatavošana

1 min.
  1. papriku sagriež gareniski četrās daļās, attīra no sēklas. Verdošā marnādē vienu pēc otras blanšē piparus un ābolus, salike sterilās litra burkās (sanāk 6 burkas). Pārlej ar verošu mariādi un aizvāko.
  2. Ja ņempaprikas pākstis dažādās krāsās, burciņā tās izskatīsies apetelīgāk. :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi