Vārīti kabači tomātu mercē

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 l tomātu sulas(vai 0.5l tomātu mērces un 700ml ūdens)
  • 5 l augu eļļas
  • 200 g cukura
  • 5 ēdk maltās paprikas
  • 2 -3 ēdk sāls
  • 1.5 -kad uzvāra , pievieno 1,5gl etiķa (9 %)
  • Pētrsīļi,dilles, ķiploki

Pagatavošana

1 min.
  1. šajā marinādē liek ripiņās sagrieztus kabačus un vāra 20-30 min.
  2. Burkā liek zaļos pētersīļus , dilles, ķiplokus, tad iepilda kabačus marinādē un aizvāko. Var arī sterilizēt 10 min. Iznākums- 5 litra burkas.
  3. (kabaču daudzums ir jāskatāsno sagatavotās marinādes)

Komentāri

JOPT 2010. gada 26. augusts 13:08
Mjā nav skaidrs cik vispār vajag kabačus. Otrs - kabačus vāra marinādē,bet pēc tam pilda burkās kurā ir marināde. Viss tas izklausās jocīgi un nesaprotami.
brunalina 2010. gada 16. augusts 21:26
ir gan
R 2009. gada 22. septembris 17:01
Kaut kā nav neviena vārda par kabaču daudzumu :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi