Vistas un rīsu sautējums ar austrumniecisku garšu

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas filejas
  • 400 g rīsu
  • 4 -5 burkāni
  • 3 vidēji sīpoli
  • 250 g sviesta
  • 1 kg tomātu
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 tējk.malta kardamona
  • Naža gals malta kanēļa
  • Naža gals malta muskatrieksta
  • Sāls,pipari
  • 200 ml vistas buljona

Pagatavošana

1 min.
  1. Izvāri vistu.
  2. Vāri pusmīkstas filejas sālsūdenī.
  3. Sagatavo un apcep dārzeņus.
  4. Smalki sakapā sīpolus,ķiplokus.Burkānus sagriez plānās ripiņās.Tomātus sagriez gabaliņos.Pannā izkausē 200 g sviesta,pievieno sīpolus,ķiplokus un apcep 2-3 min. Pieber burkānus un turpini sautēt 5 min. Tad pievieno tomātus,pielej buljonu un uz nelielas uguns sautē 20 min.
  5. Sagatavo rīsus un vistu.
  6. Pannā izkausē 50 g sviesta,ieber rīsus un viegli apcep. Sagriez pusmīkstās vistas filejas mazos gabaliņos.
  7. Sautē gatavu.
  8. Dziļā pannā liec dārzeņu maisījumu,pieber sāli,piparus,garšvielas. Tad iemaisi rīsus un virsū liec vistas gabaliņus. Uz mazas uguns sautē apm.25 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni