Selgas kabači

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Kabacis 1.gab
  • Olas 2.gab
  • Milti "Hercogs" 2.ēd.k
  • Garšvielu maisijums
  • Eļļa(cepšanai)
  • Majonēze,krējums,zaļumi,ķiploki, sīpoli

Pagatavošana

1 min.
  1. Apcepu drusku eļļā un ar sāli, pipariem apkaisītus ripiņās sagrieztus sīpolus.Salieku atsevišķā traukā.
  2. Atsevišķā traukā pagatavoju mērcīti no majonēzes un krējuma ar garšvielām (var arī krējumu nelikt un ņemt mazkaloriju majonēzi), obligāti piespiežot klāt ķiploku (pēc garšas), bet labāk vairaak!
  3. Kā jau parasti , apcepu ripiņās sagriestus kabačus apviļātus miltos un olā (ar garšvielām).
  4. Tad kantainā traukā kārtoju 1 kārtu kabačus, pa virsu katram apcepto sīpolu ripiņas un mērcīti, tad atkal kabači, apceptais sīpols, mērcīte... Edams gan silts, gan auksts! Man garšo labāk pastāvejis pāris stundas aukstumaa! mmmm.... :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni