Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Jērs ar kartupeļiem krāsnī taka taisa grieķi :)

2007. gada 14. augusts
Foto: Ints
Pagatavošana
130 min
1. un tā...paņemam jēru, būtu feini ja kāds jau veikalā jums to sagriestu mazos gabaliņos nu ne pārāk mazos, bet sagriestu, jo ja nav mājās cirvīts ta pagrūti būs to sadalīt, bet ok mums ir jērs sadalīts normālos "kotlešu" gabalos tad ņemam krāsns plāti uzlejam uz tās olīveļu, paņemam jēra gabalus, apšļācam arī tosa ar eļu un centrējam pavidu...izvietojam visus...ar gaļu viss padarīts. Tad ņemam kartupeļus, nomizojam kartupeļus, sagriežam ne pārāk mazos gabaliņos, bet ja tas ir iespējams foršāk nemaz tos negriest(ja tie ir mazi)un tad izvietojam tos apkārt gaļai. Visu kārtīgi apkaisam ar sāli un pipariem.Ispeižam no citroniem sulu un lejam virsū jēram. Tad ņemam timiānu un visu kārtīgi jo kārtīgi nokaisam ar to...ok gandrīs darīts, varētu vel uz kartupeļiem uzgāst biki olīveļas...bāžam visu padarīšanu krāsnī uz 2 stundām. aho 2 stundas garām...gardi Lai jums labi garšo.
Uz augšu