Kabači - žiglie gardumiņi

3 1
Kabači - žiglie gardumiņi
Foto: Depositphotos.com
Baudi kā kārsto uzkodu ar gadu mērci vai pasniedz kā piedevu pie gaļas ēdiena.

Sastāvdaļas

  • 1 gana liels kabacis
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Kaltēti garšaugi pēc izvēles
  • Eļļa

Pagatavošana

40 min.
  1. Kabaci pārgriež, izņem seklas, nomizo, bet nedaudz mizas atstāj, lai glītāk un sagriež pusmēnestiņos.
  2. Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem.
  3. Uz cepamās plāts liek kabača kabaliņus, pārlej ar nelielu daudzumu eļļas, uzber sāli, piparus un kaltētos garšaugus - samaisa un vienmērīgi izlīdzina uz pannas.
  4. Cep līdz kabacis ir mīksts, bet nejūk ārā.

    Lai labi garšo!
    Cep līdz kabacis ir mīksts, bet nejūk ārā.

Lai labi garšo...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas