Tomātu, kabacu satējums

5 1

Sastāvdaļas

  • Viens liels kabacis
  • 3 vidēji tomāti
  • 2 vai 3 daiviņas ķiploka (pēc garšas)
  • sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Kabaci nomizo un sagriež (var grizt vienkārši šķēlēs, bet jo sīkāk būs sagriezts, jo ātrāk sautēsies).
  2. Uz pannas uzlej nedaudz eļļu un liek kabaci cepties uz mazas uguns. Tajā laikā pie plīts nav jāstāv, jāapmaisa ik pēc 5 min., jo sautējas viņš lēni. Kad kabacis sāk mazliet sulot, pievieno uz pusēm vai ceturtdaļās sagrieztus tomātus (protams, labāk bez mizas).
  3. Ik pa laikam apmaisa, kad sāk veidoties putriņa pieliek sarīvētu ķiploku. Rezultāta ir jābūt tādai biezai putriņai. beigās pieliek sāli, ja grib arī citas garšvielas.
  4. Ļoti viegls un garšīgs ēdiens. Labi garšo arī maziem bērniem, tad tikai jātaisa bez ķiploka un ar mazāk sāli.
  5. Bon appétit!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni