Cūkgaļas sautējums vīna mērcē

4 1
Cūkgaļas sautējums vīna mērcē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas karbonādes
  • 2 ēd. k. margarīna vai sviesta
  • 1 tējk. sāls
  • 1/4 tējk. melno piparu
  • 300 g burkānu
  • 250 g šampinjonu
  • 1 tējk. tējk. kaltēta estragona
  • 200 g ūdens
  • 150 g baltvīna

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu sagriež apmēram 1,5 cm biezos gabaliņos. Pannā uzkarsē sviestu. Gaļas gabaliņus apbrūnina no visām pusēm. Pārkaisa ar sāli un pipariem. Gaļu noņem no pannas un liek siltumā.
  2. Burkānus notīra, sagriež, viegli apcep un pievieno gaļai.
  3. Šampinjonus noskalo un, ja nepieciešams, sagriež gabaliņos. Apcep. Pievieno gaļai un burkāniem.
  4. Pievieno ūdeni, vīnu un estragonu. Ļauj visam kopā sautēties līdz burkāni un gaļa mīksta.
    Pasniedz ar rīsiem, makaroniem vai kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem.

    Labu apetīti!
    Pievieno ūdeni, vīnu un estragonu. Ļauj visam kopā sautēties...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni