Rīsi tomātu mērcē

5 1

Sastāvdaļas

  • Rīsi
  • Cūkgaļa
  • Tomātu mērce

Pagatavošana

1 min.
  1. Vispirms ieliec katlā rīsus.Ja vari tad piereizes uz pannas uzgriz gaļu un apcep to.Kad rīsi izvārijušies tad uzber tos uz pannas kur atrodas gaļa.Ja rīsi ir maisiņos tad izņem tos no tā.gaļu nevajag ņemt ārāno pannas.Pielej tik daudz tomātu mērces lai tā visapkārt apņemtu rīsus.Tad
  2. uzliec ceptis uz tik ilgu laiku lai tomātu mērce un viss pārējais sasilst.

Komentāri

Iveta 2016. gada 25. septembris 16:55
Es gan taisīju nedaudz savādak man bija ielikta žāveta gaļiņa un garš bija super man berni gardu muti ēda,...
katrīna 2011. gada 27. janvāris 13:14
ļoti garšīga recepte man ļoti garšoja.... :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni