Sākums > Receptes > Zupas

Ātrā sātīgā vistu zupa

2007. gada 8. augusts
Foto: Kristīne D.
Pagatavošana
40 min
1. Mans vienīgais smukais katliņš ir 4 litri.
2. nu un tā-lieku tur 8 spārniņus, vai 6 kājiņas vai utt. Pavāra-noputo.
3. Uzreiz bāc, klāt sīpolus, rupji sagrieztus, un burkānus resnās šķēlēs ( var arī likt burkānus sagrieztus citādāk). Kā arī sāli un garšvielas. Ja neko citu neliek, tad tikai jāvāra-kamēr gatavs.
4. Ja tomēr vēl kaut ko liek klāt, tad:
5. Šajā pašā brīdī ( tātad praktiski sākumā arī ja ir lieku klāt sviesta pupiņas.
6. Bišku pavāra, kamēr burkāni pusmīksti.
7. Tad lieku kartupeļus.
8. Un ja nu galīgi katlā vel daudz vietas, tad, kad kartupeļi pusmīksti, pielieku kabačus un zaļos zirnīšus.
9. nu un tik vāra-kamēr liekas, ka gatavs. Dikti labi ja pēc izvārīšanas var vēl kādu pusstundu paturēt katliņā neēdot-lai garšas savelkas.
Uz augšu