Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sautēta vista tomātu pastā ar plūmēm

2007. gada 2. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Vistu sadala nelielos gabaliņos.
2. Sakarsētā eļļā, vistu no visām pusēm strauji apcep, liek traukā, kura sautēs - var izmantot katlu un darīt to uz plīts vai cepamo trauku un sutēt krāsnī.
3. Tomātu pastu sajauc ar ūdeni, pievieno konjaku, cukuru un sāli.
4. Pagatavoto mērci pārlej vistai, pievieno plūmes, liek traukam vāku un sautē aptuveni 30 minūtes.
5. Pirms pasniegšanas apber ar zaļumiem, sasmalcinātām mandelēm un uzrīvē svaiga citrona miziņu.

Lai lieliski garšo un gatavojiet ar mīlestību!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu