Sautēta vista tomātu mērcē

4 1

Sastāvdaļas

  • Putnu gaļa - vista vai pīle 1 gb
  • Eļļa: 4 ēdamkarotes cepšanai
  • Olas baltumi: 1 gb
  • Ūdens
  • Tomātu mērce: 3 ēdamkarotes
  • Konjaks: 2 tējkarotes
  • Cukurs: 1 ēdamkarote
  • Kartupeļu ciete: 1 ēdamkarote
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

90 min.
  1. Vistas vai pīles mīkstumu atdaliet no kauliem un sagrieziet kubiņos.
  2. Uzberiet sāli un sajauciet ar kartupeļu cieti, kas atšķaidīta ar ūdeni un samaisīta ar olas baltumu.
  3. Sagatavoto gaļu maisot apcepiet.
  4. Tomātu mērci sajauciet ar nelielu ūdens daudzumu, cukuru un konjaku, pievienojiet pīles gaļu un maisot sautējiet, līdz viss ir gatavs.
  5. Pirms pasniegšanas apberiet ar sakapātiem zaļumiem.
  6. Lai lieliski garšo un gatavojiet ar mīlestību!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti