Šampinjonu krēmzupa svētkiem ar portvīnu

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 l svaigu šampinjonu
  • 2 ēd.k sviesta vai margarīna
  • 2 - 3 ēd. kviešu miltu
  • 1 cl buljona
  • 2 dl saldā krējuma
  • 2 ēd.k heresa vai portvīna
  • Sāls un melnie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. šēnes noskalo, notīra un sīki sagriež.
  2. tās liek zupas katliņā un apcep sviestā vai margarīnā.
  3. pārkaisa ar miltiem un rūpīgi samaisa. tad pamazām pievieno buljonu un vāra apmēram 10 min
  4. pievieno saldo krējumu. bagātina ar heresu vai portvīnu ja nepieciešams, pieliek sāli un piparus.
  5. krēmzupu pasniedz karstu ar svaigu maizi.

Komentāri

Cukers 2012. gada 22. februāris 13:26
Labs. Un labu un diezgan lētu portvīnu pirku te www.viavino.lv

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas