Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistu stilbiņi avokado mērcē

2007. gada 26. jūlijs
Foto: Kristīne Šeiko
Pagatavošana
1 min
1. samaisa marinādes sastāvdaļas. vistu stilbiņus liek marinādē un atstāj vēsumā apm. uz 2 stundām.
2. cep dārza grilā vai cepeškrāsnī no abām pusēm 10 min. līdz vistas gaļas šķidrums ir kļūst dzidrs. uzkaisa sāli.
3. avokado sadala uz pusēm, izņem kauliņus un mīkstumu. tomātu iegriež, ieliek vārošā ūdenī un p''ec tam novelk miziņu.
4. avokado, tomātu, sīpolu seleriju, sāli, kajēnas piparus liek mikserī un labi sajauc.
5. tikkp izceptus vistu stilbiņus pasniedz ar mērci, grilētām kukurūzas vālītēm, melnajām olīvām un kartupeļu čipsiem vai kukurūzas nūji''nām.
Uz augšu