Sākums > Receptes > Brokastis

Adzesēti ananāsi ar zemenēm

2007. gada 26. jūlijs
Foto: viktorija jēkabsone
Pagatavošana
1 min
1. Spēji pagriežot,abiem ananāsiem noņem
2. vainaga lapas.Aatstāj rotāšanai
3. Ar lielu robotu, nazi pa diognāli pārgriež augli uz pusēm.Ar mazu robotu nazīti izgriež ananāsa mikstumu,atstajot mizu neskartu.izgriež serdi.
4. Ananāsa mikstumu sasmalcina un uzmanīgi,lai augļus nesaspiestu,samaisa ar zemenēm un līčijiem
5. Ķiršu vai balto rumusajauc ar glazūras cukuru .pārlej augļiem,viegli apmaisa un uz45 minūtēm ieliek saldētavā
6. augļus uzmanigi pārliek ananāsu mizā un rotā ar ananāsu lapām. pasniedz nekavejoties.
7. 4 personām
8. labu apetii ļoti garšigi izmēģini arī tu.
Uz augšu