Rozīņu un riekstu krēms 2

3 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 l piens + 0,5 glāzes piena
  • 0.5 l saldā krējuma
  • Glāze cukura
  • Vanilīncukurs pēc garšas
  • 50 g sasmalcinātu mandeļu (var arī citus riekstus)
  • 20 g želatīna
  • 8 olas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzvāra 0,5 l piena ar 0,5 l saldo krējumu. Pievieno glāzi cukura, vanīlīncukura un sasmalcinātus riekstus. Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus sakuļ ar 0,5 glāzi piena. Kuļot pievieno uzvārītajai piena- krējuma masai. Vēl karstam pevieno ūdens peldē izkausētu želaītnu un kuļ līdz brīdim kad sāk vārīties. Strauji atdzesē. Saputo olu baltumus. Brīdī kad masa sāk recēt, tajā iemaisa saputotos olu baltumus. Ēd vienu, ar ogu mērci vai arī ar ķīseli.
  2. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti