Pildītas kartupeļu kotletes

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 glāzes vārītu kartupeļu masas
  • Olas dzeltenums
  • Sāls
  • 4 ēdamkarotes miltu vai kartupeļu cietes
  • Rīvmaize
  • Taukvielas
  • Pildijumam:200 g biezpiena
  • (vai puscietā siera)
  • Ķimenes
  • Ēdamkarote miltu

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupeļus novāra un sastampā,
  2. tad masai pievieno olas dzeltenumu,
  3. sāli,
  4. miltus un visu samaisa,
  5. masu liek uz miltaina dēļa,
  6. izveido ruleti,
  7. ko sagriež porciju gabalos,
  8. Katru gabalu saplacina un vidū uzliek tējkaroti pildijuma,
  9. tad veido iegarenas kotletes,
  10. apviļā rīvmaizē un cep sakarsētās taukvielās
  11. no abām pusēm,
  12. līdz kotletes kļūst zeltainas.

Komentāri

Lita 2012. gada 26. marts 21:20
Kartupeļu kotletes ļoti garšīgas ir arī ar pildījumu, kas sastāv no apceptiem burkāniem, sīpoliem, paprikas un nedaudz bekona :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas