Cepumdesa

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg cepumu (selga)
  • 5 kg marmelādes
  • 1 paciņa sviesta (pēc izvēles)
  • 1 ola
  • Kakao (pēc garšas)

Pagatavošana

15 min.
  1. Cepumus sadrupina.
  2. Sviestu izkausē ūdens peldē.
  3. Tad saputo olu, un sajauc kopā ar sviestu.
  4. Tad sagriež marmelādi, un sajauc kopā ar cepumiem.
  5. Pašās beigās visu sajauc kopā, un kārtīgi samaisa.
  6. Ietin masu follijā, izveido formu, un liek saldētavā kamēr paliek cieta.

Komentāri

Maija 2010. gada 29. jūlijs 19:00
Neiesaku likt iekšā olu, garšas ziņā nekas nemainās, ja uz olas rēķina tiek palielinats sviesta daudzums. Ja ņem vēra, ka desa parasti tiek glabāta vismaz nedēļu, tad jēlas olas derīguma termiņš ir 24 stundas.
inese 2010. gada 18. maijs 15:45
Tikko uztaisiju, ar 1 pacinu sviesta nekas nesanaak. man vajadzeja 2 uz shito kvantumu cepumu...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti