Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Truša gaļas karbonāde pildīta ar sēnēm

2007. gada 23. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. Truša fileju sagriež 0,5 cm šķēlēs, izklapē ar gaļas āmurīti. Sēņu laikā izmanto sēnes kā pildījumu, citā laikā var sieru, tomātus, arī speķīti. Sēnes kopā ar sīpoliem sacep. Uzreiz ņem divus gaļas gabaliņus. Vienam virsū uzliek sēnes, ar otru pārsedz . Lai turētos kopā, tad galus sasprauž ar asiem koka irbulīšiem , ko pēc tam viegli var izņemt. Apviļā miltos, olā, cep no abām pusēm brūnus, pasniedz ar zaļajiem salātiem, kartupeļiem , rīsiem , garšigi arī ar lēcām.
Uz augšu