Sākums > Receptes > Salāti

Špāsīgā vistiņa

2007. gada 23. jūlijs
Foto: Spilva sadarbībā ar restorānu Mauricijs
Pagatavošana
60 min
1. Strēmelītēs sagrieztu vistas fileju pēc pāris minūšu noturēšanas mērcītē, kas pagatavota no eļļas, sojas un šķipsniņas sāls un piparu, apcep Wok pannā uz straujas uguns.
2. Kad vista nedaudz jau apcepusies, pievieno sasmalcinātu sīpolu, cukini, sarkano papriku, puravu, šampinjonus un kukurūzas vālītes.
3. Kad visas sastāvdaļas jau ieguvušas zeltaini brūnu nokrāsu, pievieno Spilvas „Karri mērci”, ko var izmantot vēlāk arī dekorēšanai.
4. Pasniedz kopā ar rīsiem.
5. www.spilva.lv
Uz augšu