Pizza con rucola e prosciutto di parma

5 1

Sastāvdaļas

  • Mīkla itāļu picai
  • Tomātu mērce picai
  • Mozarella mazo kubiciņos vai rupji sarīveta
  • Rucola
  • Parmas šķiņķis
  • (Parmezāns, olīveļļa, balsamico, melnie pipari no dzirnavām)

Pagatavošana

30 min.
  1. Mīklu plāni izrullē itāļu picai, pārsmērē ar tomātu mērci, pārkaisa mozarella, cep gatavu, kraukšķīgu.
  2. Gatavu picu pārklāj ar parmas šķiņķi, pārkaisa ar rucola lapām (cietos kātus vēlams nogriezt). Ja vēlas, var rupjās skaidiņās pārkaisīt parmezānu. Var arī uz salātiem uzpilināt labu olīveļļu un balsamico etiķi. Var uzmalt melnos piparus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni