Jēkaba picas - sāļā un saldā

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g rauga mīkla
  • variants
  • 200 g maltā gaļa
  • 3 ēd.k. tomātu mērce
  • Sojas mērce
  • Sīpols
  • Ķiploki sāls, pipari, baziliks, raudene pēc paša gaumes
  • Tomāti, siers pēc vajadzības un iespējām
  • variants
  • 200 g biezpiena
  • Pāris ābolu
  • Cukurs, rozīnes, vanilīna cukurs
  • 1 ola
  • 3 ēdk. skāba krējuma

Pagatavošana

40 min.
  1. variants
  2. Dziļā pannā apcep malto gaļu kopā ar sīpoliem, ķiplokiem un garšvielām, pievēno tomātu un sojas mērci, pasautē.
  3. Pusi no dotā mīklas daudzuma plāni izrullē un liek uz cepamās plāts.
  4. Pārziež ar ļoti plānu tomātu mērces kārtiņu.
  5. Virsū līdzenā kārtā liek sagatavoto malto gaļu, pilnībā pārklāj ar plāni sagrieztām tomātu šķēlītēm, pārkaisa raudeni un/vai baziliku.
  6. Biezā kārtā pārkaisa rupji sarīvētu sieru.
  7. Cepeškrāsni cep gatavu.
  8. variants
  9. Kamēr 1. variants cepas:
  10. Kubiciņos sagriež ābolus un rūpīgi sajauc ar pārējām pildījuma sastāvdaļām.
  11. Atlikušo mīklu plāni izrullē un liek uz cepamās plāts.
  12. Virsū līdzenā kārtā liek sagatavoto saldo masu.
  13. Cepeškrāsni cep gatavu.
  14. Rezultāts: picu vakars katrai gaumei

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni