Debessmanna no kukurūzas

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 gl kukurūzas putraimi(parastā veikalā nopērkami)
  • 2 gl dzērveņu vai kādu citu stipru ogu biezenis
  • 1.5 -2gl cukurs(ja nedrīkst cukuru,var pievienot cukura aizstājēju,tikai to pievieno vārīšanas beigās)
  • 1 paciņu vaniļas cukurs

Pagatavošana

30 min.
  1. Uz 1 glāzi kukurūzas putraimu ņem 4 glāzes ūdens un vāra uz lēnas liesmas saldu biezputru.Jāber putraimi aukstā ūdenī lai neveidotos klimpas,un nepārtraukti maisotvārakamēr putraimi gandrīz mīksti.Tad pievieno ogu biezeni un vāra gatavu.Ja cukura vietā lieto cukura aizvietotāju,tad to pievieno beigās kopā ar vaniļas cukuru un nevāra vairāk,jo tad ēdiens iegūst rūgtenu piegaršu.Atdzisušu puto kā parasto debessmannu un pasniedz ar aukstu pienu.

Komentāri

Iluta 2011. gada 13. marts 09:40
nekas tur nesanāk!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti