Saldā ābolmaize 2

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 100 g. sviesta
  • 1 gl.skābā krējuma
  • 2 ēd.karotes manna
  • 3 gl miltu
  • 1 gl. cukura(vai medus)
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • Sāls
  • Vaniļas cukurs
  • Āboli
  • Var pievienot arī biezpienu

Pagatavošana

40 min.
  1. Sakuļ bļodā olas ar cukuru (medu),vaniļas cukuru, sāli.Pievieno skābo krējumu un ja liek biezpienu.Kārstā ūdens peldē izkausē sviestu, pievieno masai.Pievieno cepamo pulveri, mannu un miltus visu kārtigi sajauc!Masai jābūt šķidrai kā pankūku mīklai vai mazliet biezākai.Nomizo ābolus un sagriež plānās šķēlēs.Pannā liek sviesta papīru.Ielej masu un pa virsu rindās liek ābolu sķēles.Pa virsu, ja vēlas var pakaisīt kanēli vai skābo kŗejumu ,kas sajaukts ar cukuru un vaniļas cukuru!Parasti es šo plācmaizi cepu uz acu mēru ,sastāvdaļas mainu!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize