Saldā ābolmaize 2

2007. gada 3. jūlijs
Foto: Inga
Pagatavošana
40 min
1. Sakuļ bļodā olas ar cukuru (medu),vaniļas cukuru, sāli.Pievieno skābo krējumu un ja liek biezpienu.Kārstā ūdens peldē izkausē sviestu, pievieno masai.Pievieno cepamo pulveri, mannu un miltus visu kārtigi sajauc!Masai jābūt šķidrai kā pankūku mīklai vai mazliet biezākai.Nomizo ābolus un sagriež plānās šķēlēs.Pannā liek sviesta papīru.Ielej masu un pa virsu rindās liek ābolu sķēles.Pa virsu, ja vēlas var pakaisīt kanēli vai skābo kŗejumu ,kas sajaukts ar cukuru un vaniļas cukuru!Parasti es šo plācmaizi cepu uz acu mēru ,sastāvdaļas mainu!
Uz augšu