Šašliks maizēun alū

3 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 4 kg cūkgaļas(kakla karbonāde,pleca gabali)
  • 2 -3 kg sīpoli
  • 1 rupjmaizes ķieģelītis(ne pārāk mīksts)
  • 0.5 l gaišā alus
  • Sāls,pipari(melnie,sarkanie)

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež, samet bļodā un kārtīgi samīca, tad pieber sāli, piparus un samaisa.
  2. Maizi sadrupina bļodā pie gaļas un atkal visu samīca.
  3. Sīpolus sagriež, pievieno gaļai, un atkal visu samīca.
  4. To visu liek traukā,kurā šašlikam jāmarīnējas vismaz 8 stundas(var arī trīs dienas) vēsumā.
  5. Apmēram 5 stundas pirms cepšanas pievieno alu un samaisa.
  6. Cepot arī ieteicams aplaistīt ar alu.

Komentāri

Jānis 2011. gada 10. jūnijs 16:48
Var būt, ka citiem ir labs, bet man ne visai.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni