Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļa ar ananasiem

2007. gada 1. jūnijs
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
60 min
1. Cūkgaļu sagriež proprcionālojos gabalos, atklapē.
2. Fileju iemērcē konservēto ananāsu sulā uz pusstundu.
3. Pēc tam fileju liek uz uzkārsētas pannas. Apcep līdz zelatinai krāsai.
4. Uzliek ananasu ripiņas un pārkaia ar sarīvētu sieru. Katras ripiņas vidū - sierā iespiež 1 melno olīvu.
5. Pus glāzes ūdens pievieno 1 tējkaroti sinepju, samaisa, pārlej pāri cūkgaļai un liek cepeškrāsnī uz 30-40 min., kamēr siers nekļūst zelatains.
6. Labu apetīti!
Uz augšu