Lāceņu krēms

4 1

Sastāvdaļas

  • 450 g skābā krējuma
  • 150 g lāceņu ievārījuma
  • 1 tējk. cukura
  • 10 g želatīna
  • Citrona miziņa no 1/3 citrona

Pagatavošana

1 min.
  1. želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī (proporcijās 1/3), izkausē mikroviļņu krāsnī.
  2. Skābo krējumu saputo ar tējkaroti cukura.
  3. Izšķīdināto želatīnu sajauc ar lāceņu ievārījumu, pēc tam šo masu lēnām pievieno saputotam krējumam.
  4. Liek dziļā formā.
  5. Pasniedzot uz šķīvja liek kādu ogu mērci, klāt liek krēma lapiņas, ko veido ar lielu karoti, dekorē ar lācenēm un piparmētru lapām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti