Pikanti skābā ganeļu zupa

5 1

Sastāvdaļas

  • 1.2 l vistas buljona
  • 4 nelieli sīpoli,smalki sakapāti
  • 2 ēdk.sakapātu koriandra zaļumu
  • 1 zaļā čili pipara pāksts,smalki sakapāta
  • Sēklas izņemtas
  • 3 citronzāles stiebri
  • 1 ēdk.Austrumu zivju mērces(nopērkama
  • Lielveikalos)
  • ½ tējk.rīvētas citrona miziņas
  • 2 ēdk.citrona vai laima sulas
  • 500 g saldētu nolobītu garneļu

Pagatavošana

40 min.
  1. 4 personām
  2. Pagatvo garšvielu buljonu.
  3. Katlā ielej buljonu,pievieno sakapātos sīpolus,koriandru,čili piparus,zivju mērci,citrona miziņnu un sulu.Citronzāli sagriez 2 cm gabaliņos un ieber buljonā.Uzvāri un uz mazas uguns turpini vārīt 20-25 minūtes,lai garšas labi sajaucas.Gatavo buljonu izkās caur sietiņu.
  4. Pievienogarneles un pasniedz.
  5. Garšvielu buljonu ielej atpakaļ katlā,ieber saldētās garneles un 2-3 minūtes karsē.Lej šķīvjos un pārkaisi ar sakapātu koriandru.
  6. LABU APETĪTI!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas