Vārītu kartupeļu salāti ar kaperiem

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • ½ kg kartupeļu
  • Mazā burciņa ar marinētajiem kaperiem
  • 1 sarkanais sīpols
  • Buntīte pētersīļu
  • Piedevas
  • ¾ glāzes olīveļļas
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 tējk. franču sinepes
  • 1 tējk. etiķis
  • Šķipsniņa sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Izvāra kartupeļus, sagriež kumosu gabaliņos. Sagriež sīpolus, pētersīļus.Eļļu sajauc vispirms ar olas dzeltenumu tad ar sinepēm un ar atlikušajām piedevām. Pievieno kartupeļus un kaperus.
  2. Pamēģiniet, nenožēlosiet, ļoti vienkārši un nežēlīgi garšīgi.
  3. Starp citu latviešu variants: kaperu vietā var likt marinētus gurķus un vēl arī "sievas buču": brētliņas marinādē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti