Biezpiena pudiņš

5 1

Sastāvdaļas

  • Biezpiens-180g
  • Manna-20g
  • Cukurs-30g
  • Vaniļas cukurs pēc garšas
  • Rozīnes-30g
  • Riekstu kodoli-20g
  • Krējums-10g
  • Biezpiena masa-330g
  • Sviests-20g
  • Rīvmaize-10g
  • Krējums-40g
  • Ievārījums-40g

Pagatavošana

60 min.
  1. Caurberztam biezpienam pievieno mannu,ar cukuru saputotu olas dzeltenumu,vaniļas cukuru,nomazgātas nosusinātas rozīnes un viegli apgrauzdētus riekstus.Saputo olas baltumu,stingrās putās,un lēnām iecilā sagatavotajā biezpiena masā.Ar sviestu ieziesto veidnīti izkaisa ar rīvmaizi,ieliek sagatavoto masu,to nolīdzina un pārziež ar krējumu.Cep sakarsētā cepeškrāsnī 200-220C,kamēr ola sarecējusi un augšējā garoziņa ir dzeltenbrūna.Pasniedz ar krējumu un ievārījumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti