Pavasara zaļie rīsi

4 1

Sastāvdaļas

  • - Rīsi 1 maisiņš (125 g)
  • - Lakši, spināti, skābenes, ziemas sīpolu loki - pa vienai pilnai saujai
  • - Sāls, cukurs - pa 1 tējkarotei
  • - Eļļa 2 ēdamkarotes

Pagatavošana

1 min.
  1. Rīsus izvāra mīkstus, noskalo, atdzesē.
  2. Zaļumus rupji sagriež, ievieto katliņā, pārlej eļļu, pieber sāli,cukuru un sautē ½ stundu.
  3. Atdzesētu zaļumu masu blenderī samaļ.
  4. Katliņā sajauc rīsus ar zaļumiem un pasautē 5 minūtes.
  5. Var lietot kā atsevišķu ēdienu vai piedevu gaļai vai zivīm.
  6. P.S. Ja nav lakšu (vasarā tire nebūs), var to vietā ņemt 5 ķiploka daiviņas

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni