Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pasta ar spinātiem un vistu

2007. gada 17. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Vāra pastu atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
2. Kamēr pasta vārās, samalcina ķiploku un liek cepties nelielā eļļas daudzumā.
3. Noņem vistas šķinķiem ādu un atdala gaļu no kauliem, sagriež vidējos gabaliņos un liek pannā pie ķiploka.
4. Kad vista apbrūnināta, pievieno noskalotus spinātus (atstājot to ūdeni, kas paliek pie lapām).
5. Kad viss kopā nedaudz sasautējies, pievieno saldo krējumu. Papildina ar sāli un pipariem pēc garšas, uzkarsē.
6. Pa to laiku pasta noteikti jau ir gatava, liek to pannā pie mērces. Nedaudz apmaisa un var pasniegt.
Ja ir vēlme, pirms liek mērcei klāt spinātus, vistai var nedaudz pieliet baltvīnu un pasautēt vistu tajā.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu