Marinēts ingvers

5 1
Marinēts ingvers
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 200 g svaigas saknes
  • 1 glāze galda etiķa
  • 80 g cukura
  • 2 tējk. sāls
  • Ūdens

Pagatavošana

30 min.
  1. Svaigu ingveru nomizo un sagriež ļoti smalkās, garenās šķēlītēs. Jāgriež šķērsām šķiedrām.
  2. Sagriezto iingveru liek sietā un nedaudz pārkaisa ar sāli.
  3. Kad invers nedaudz atsulojies, uz dažām sekundēm iegremdē verdošā ūdenī, pēc tam atdzesē un nedaudz nožāvē.
  4. Kad marināde atdzisusi, to pārlej ingveram un diennakti tur istabas temperatūrā. Pēc tam uzglabā slēgtā traukā ledusskapī.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Vilnis 2016. gada 23. augusts 10:57
Profesionāļi šo procesu veic daudz loģiskāk un vienkāršāk.
Verdošu marinādi pārlej sašķērētajam ingvēram. Vēlāk burkas pasterizējam.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi