Mājas vafeles

2007. gada 15. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Izkausē sviest (var to darīt ari uz plīts, intensīvi maisot, lai sviests nepiedeg).
2. Pieliek klāt 4-5olas, pieberam cukuru, visu sakuļ.
3. Pieber klāt miltus, visu intensīvi maisa. Mīklai nevajadzētu būt pārāk biezai, tā, lai iet paviegli nost no karotes.
4. Kad mīkla ir izmaisīta tik labi, ka nav nekādu daļiņu , tā ir vienmērīga, tad var ķerties pie cepšanas.
5. Cep labi sakarsēta pannā. Ja grib rullīšus, vafeles jārullē, kamēr karstas. Vēlams cept tikai un vienīgi vafeļu pannā, cepas atri, turklāt pati panna jasasmēra ar eļļu vismaz vienu reizi.
Pasniegt varam gan ar ievārijumu, gan pašpagatavotu augļu svaigo mērci!!

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu