* rīsi asorti

2007. gada 15. maijs
Foto: Kristīne Meijere
Pagatavošana
20 min
1. Piemērs :
2. Sasmalcinam sipolu, sagriežam vistas fileju mazos gabaliņos, sarīvējam uz rīves burkānu ( nepārāk smalki) Olu ari sarīvējam.
3. Liekam varīties rīsus, kad rīsi gadrīz gatavi piemetam klāt saldētās pupiņas un turpinam varīt līdz risi ir galīgi gatavi.
4. Paralēli cepjam sipolus ar vistas fileju un sarīvēto burkānu, var pievienot garšvielu kā baziliku un nedaudz rīvētos melnos piparus.
5. Kad rīsi ir uzvārijušies nokāšam udeni, pievienojam katliņā apcepto vistas fileju ar burkānu un sīpolu, pieberam klāt sarīvēto olu divas edamkarotes chiili merci kārtīgi izmaisām un varam vēl parkaisīt uz sķivja pasniedzot ēdienu ar sarīvētu sieru!!
Uz augšu