Konservētas skumbrijas soļanka

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 kārb.skumbrija eļļā
  • 2 -3 lieli sīpoli
  • 2 -3 lieli burkāni
  • 4 -5 kartupeļi
  • 4 -5 marinēti vai skābēti gurķi
  • 200 g tomātu pastas
  • 10 -20gb olīves (kādas jums labāk garšo zaļās vai melnās)
  • 2 l ūdens (ūdens daudzumu var variēt,cik biezu vēlaties zupu)
  • Eļļa cepšanai
  • Garšvielas pēc katra izvēles(sāls,pipari,kop.garšvielas un tt..)
  • 1 citrons
  • Skābs krējums
  • Dilles,pētersīļi un citi zaļumi dekoram

Pagatavošana

40 min.
  1. Sīpolus sagriež,liek apcepties uzkarsētā katliņā ar eļļu,tad pievieno sarīvētus burkānus,nedaudz apcep,pielej ūdeni,pavāra 10min.,pieliek salmiņos sagrieztus kartupeļus,vāra kamēr tie mīksti,tad pievieno konservētu skumbriju (es parasti izņemu zivs gabaliņiem lielo asaku),tad pievienoju marinētus vai skābētus gurķus,kuri ir sarīvēti uz rīves (var sagries arī salmiņos) un nedaudz apcepti kopā ar tomātu mērci,kad zupa gatava,pievienoju garšvielas,olīves un piespiežu ½ citronu.
  2. Gatavu zupu leju šķīvī vai bļodiņā dekorēju ar citrona šķēlīti,sagrieztiem zaļumiem un karoti skābā krējuma.
  3. Lai Jums labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas