Sākums > Receptes > Zupas

Konservētas skumbrijas soļanka

2007. gada 14. maijs
Foto: Rinta
Pagatavošana
40 min
1. Sīpolus sagriež,liek apcepties uzkarsētā katliņā ar eļļu,tad pievieno sarīvētus burkānus,nedaudz apcep,pielej ūdeni,pavāra 10min.,pieliek salmiņos sagrieztus kartupeļus,vāra kamēr tie mīksti,tad pievieno konservētu skumbriju (es parasti izņemu zivs gabaliņiem lielo asaku),tad pievienoju marinētus vai skābētus gurķus,kuri ir sarīvēti uz rīves (var sagries arī salmiņos) un nedaudz apcepti kopā ar tomātu mērci,kad zupa gatava,pievienoju garšvielas,olīves un piespiežu ½ citronu.
2. Gatavu zupu leju šķīvī vai bļodiņā dekorēju ar citrona šķēlīti,sagrieztiem zaļumiem un karoti skābā krējuma.
3. Lai Jums labi garšo!
Uz augšu