Reņges ar burkāniem un tomātu pastu

5 1

Sastāvdaļas

  • 600 g reņges
  • 150 ml tomātu pastas
  • Sīpols
  • 2 burkāni
  • 2 ēd.k. etiķa
  • Sāls
  • Malti melnie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Reņges apviļā miltos un cep.
  2. Burkānus sarīvē. Sīpolu samalcina.
  3. Pannā eļļā apcep sīpolu un burkānus.
  4. Kad burkāni mīksti, pārkaisa sāli, piparus,
  5. pievieno tomātu pastu un etiķi.
  6. Visu samaisa un karsē vēl dažas minūtes.
  7. Reņges kārtām liek traukā, starpā liekot
  8. burkānu masu, ar to nosedz virsējo kārtu.
  9. Kārtojumu noslogo un tur vēsumā
  10. vismaz 2 stundas.

Komentāri

Raimonds 2012. gada 1. decembris 13:44
Tiešām laba recepte IESAKU VISIEM!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas