Paella

2007. gada 9. maijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
40 min
1. Ertak bus, ja viss tiks gatavots dzila panna ar augstam malam. Notira un sasmalcina sipolu, sagriez vistas filejas gabalinos. Cep sipolus, vistas gabalinus un risus ella lidz tie viegli apcepusies. Parlej ar buljonu (udens+kubins). Pievieno sakapatu kiploku,safranu (vai paellas garsvielu), sali un piparus. Samaisa,uzliek vaku un vara uz nelielas uguns kadas 20 min. Kad palikusas kadas 5-8 min. lidz varisanas beigam, pievieno zirnisus un labi notecinatus veselos konservetos tomatus. Te ari ja velas var pievienot garneles.
2. Visgarsigak paella sanak no svaigas vistinas, bet var izmantot ari griletu vistu (pusvistas 4 porcijam), tada gadijuma to pievieno varisanas beigu dala.
Uz augšu