Paella

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 ed.k augu ella
  • ½ sipola
  • 2 dl (apt glaze) gargraudu risu
  • 400 ml buljons (no kubina)
  • ½-1 kiploka daivina
  • ½ - 1g safrans vai 1 tejk. paellas garsv.maisijuma
  • ½-1 tejk sals
  • Pipari
  • Ap 125 g saldetu zalo zirnisu
  • 400 g veselu konservetu tomatu
  • 400 g (2-3) vistas filejas
  • Var likt klat notiritas garneles

Pagatavošana

40 min.
  1. Ertak bus, ja viss tiks gatavots dzila panna ar augstam malam. Notira un sasmalcina sipolu, sagriez vistas filejas gabalinos. Cep sipolus, vistas gabalinus un risus ella lidz tie viegli apcepusies. Parlej ar buljonu (udens+kubins). Pievieno sakapatu kiploku,safranu (vai paellas garsvielu), sali un piparus. Samaisa,uzliek vaku un vara uz nelielas uguns kadas 20 min. Kad palikusas kadas 5-8 min. lidz varisanas beigam, pievieno zirnisus un labi notecinatus veselos konservetos tomatus. Te ari ja velas var pievienot garneles.
  2. Visgarsigak paella sanak no svaigas vistinas, bet var izmantot ari griletu vistu (pusvistas 4 porcijam), tada gadijuma to pievieno varisanas beigu dala.

Komentāri

Gatis 2016. gada 19. februāris 16:03
Būtu labi?ja uzrakstītu, cik ūdens nepieciešams.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni