Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Dzeltens satigs sacepums

2007. gada 8. maijs
Foto: Agnese Štrausa
Pagatavošana
1 min
1. gatavošanai aizgāja daudz laika.. Bet man radās iedvesma
2. Gaļu novara, pēc tam sagriež šķēlītes (var jau strēmelītēs vai vēl kā) un izliek uz cepampannas
3. šampinjonus sagriez, apcep un liek pavirsu gaļai
4. tomātus sagriez šķēlītēs un ar pa virsu.
5. Makaronus novāra (ar muskatriekstu pipariem cukuru un sāli) un ar pannaa naakamo kaartu.
6. Pavirsu sagāž krējumu majonēzi, dilli (to gan labak pie makaroniem un galkjas klaat likt)
7. un sariiveetu sieru..
8. taalaak cepeškrāsnī viss jauir gatavs, tāpēc ilgi nevajadzētu ...
9. Labu apetīti..
Uz augšu