Vārīta sauleszivs krējuma mērcē ar sinepēm

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 —600 g zivju
  • 1 pētersīļa saknīte
  • 1 selerijas saknīte
  • 1 —2 lauru lapas
  • 1 sīpols

Pagatavošana

1 min.
  1. Mērce: 1 tējkarote sinepju, 1—2 ēd. karotes etiķa, 100—150 g krējuma, sāls un cukurs pēc garšas.
  2. Sagatavoto zivi sagriež gabaliņos un vāra garšvielu novārījumā. Samaisa sinepes ar etiķi, sāli un cukuru, pievieno krējumu, labi izmaisa. Gatavo zivi sakārto traukā, pārlej ar mērci, apkārt liek vārītus kartupeļus, pārkaisa sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni