Cepta sauleszivs ar kartupeļiem

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 —300 g zivju
  • 1 kg kartupeļu
  • 200 g taukvielu cepšanai
  • Sāls
  • Maltie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavoto zivi sagriež gabaliņos, apsāla, uzkaisa piparus, patur vēsumā 30 minūtes. Kartupeļus sagriež iegarenos gabaliņos, nomazgā un nosusina. Zivs gabaliņus nosusina ar tīru drānu, ieliek stipri sakarsētos taukos, izcep. Ar putu karoti izņem un saliek iepriekš sasildītā traukā. Karstajās taukvielās ieliek kartupeļus, pieber sāli. Gatavus kartupeļus sakārto virs zivīm. Pārkaisa sasmalcinātus pētersī]a zaļumus un grezno ar svaigu tomātu šķēlītēm. Atsevišķi pasniedz lapu salātus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni