Zivju buljonsii 2

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 —600 g zivju
  • 1 pētersīļa saknīte
  • 1 selerijas saknīte
  • 1 sīpols
  • 1 lauru lapa
  • 3 —4 graudiņi piparu
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavoto zivi sagriež gabaliņos, pārlej ar aukstu ūdeni un liek vārīt. Kad ūdens sāk vārīties, nosmeļ putas, pieliek sāli, garšvielas, sagrieztu sīpolu, selerijas un pētersīļa
  2. saknīti. Vāra uz nelielas uguns 25—30 minūtes. Uzmanīgi izņem no buljona zivs gabaliņus, bet galvas un astes turpina vārīt vēl 15—20 minūtes. Gatavo buljonu izkāš.
  3. Pie buljona ieteicams pasniegt pīrādziņus ar zivju pildījumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas