Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Mīklā cepts tuncis

2007. gada 4. maijs
Foto: Uldis Gailis
Pagatavošana
1 min
1. Sagatavoto tunča fileju sagriež nelielos garenos gabaliņos, sakārto traukā, pārkaisa ar pipariem un sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem, pārlej ar nelielu daudzumu augu eļļas un noliek uz 15 minūtēm vēsumā.
2. Mīklu sagatavo šādi: kviešu miltiem pielej pienu un augu eļļu, pievieno sāli, saputotus olu baltumus, visu labi samaisa. Zivs gabaliņus pafņem ar dakšiņu, iemērc mīklā un pēc tam cep lielā eļļas daudzumā.
3. Pasniedz ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem. Atsevišķi pasniedz aso tomātu vai majonēzes mērci.
Uz augšu