Vienkāršais cūkgaļas cepetis garšaugos

4 1
Vienkāršais cūkgaļas cepetis garšaugos
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg treknāka cūkgaļas gabala - var būt ar kaulu
  • 4-5 vidēji sīpoli
  • Kaltētu garšaugu maisījums bez sāls
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļla

Pagatavošana

80 min.
  1. Ņem gaļu un ierivē ar sāli, pipariem un kaltētajiem garšaugiem pēc izvēles.
  2. Uz galda izklāj foliju, uz tā izkārto sīpolu ripiņas, pārslaka tās ar eļļu, ieteicams olīveļļu. Liek virsū gaļu.
  3. Ietin visu folijā un liek cepeškrāsnī 200 grādos un uz 1 stundu aizmirst, pēc stundas var atvērt foliju un vēl kādas 10 min. pacept, lai parādās brūnumiņš , bet nav obligāti.

    Labu apetīti!
    Ietin visu folijā un liek cepeškrāsnī 200 grādos un uz 1 stu...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

guna dreimane 2009. gada 10. jūnijs 16:20
vispār man kā iesācējai virtuvē,šī recepte tiešām viegla un pat izdevās! supper!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni