Sākums > Receptes > Brokastis

Kuskuss ar zavetam aprikozem un valriekstiem

2007. gada 2. maijs
Foto: Baiba Bumbiere
Pagatavošana
8 min
1. Vislabak tiesam ir pagatavot kuskusu ka noradits recepte uz pacinas, jo kuskusa graudi atskiras pec lieluma un izmantoto miltu cietibas. Videji cietus un videja lieluma graudu kuskusu es gatavoju ta.
2. Udeni karesju uz sautejamas pannas kopa ar tejkaroti olivellas.
3. Kad tas varas, nonemu no uguns un ieberu kuskusu.
4. Maisot, lauju udenim ievilkties kadas 3-4 min. Uz loti lenas uguns visu uzkarseju un pievienoju sviestu valrieksta lieluma un atstaju zem vaka 2-3min.
5. Gatavs!
6. Musmajas kuskusu edam biezi, jo visiem garso un tas ir viegli un atrii pagatavojams. Milaka recepte ir kuskuss, kuram pec gatavosanas pievienotas mazos gabalinos sagriestas zavetas aprikozes un sadrupinati valrieksi.
7. Lielski "iet kopa" ar jera, tela vai vistas galas un darzenu sautejumiem.
Uz augšu