Glazēts cūkgaļas cepetis
Sastāvdaļas
- Cūkgaļas karbonāde
- Ingvers
- Medus
- Garšvielas cūkgaļas cepšanai
- Žāvētas plūmes
- Ķiploks
- Džins
- Sāls, pipari
- Cūkgaļu ierīvē ar ingveru (lai gaļa būtu mīkstāka, garšvielām cūkgaļas cepšanai, sāli, pipariem un medu.
- Gaļas gabalu ievieto cepamajā traukā, kur pievieno pārējās sastāvdaļas – saspiestas ķiploka daiviņas, žāvētās plūmes un džinu. Uzliek traukam vāku un liek cepties cepeškrāsnī 250oC temperatūrā līdz gatavs.
- Pasniedz sagrieztu sķēlēs ar cepeškrāsnī ceptiem kartupeļiem un ķiploku krējuma mērci, un cepeškrāsnī ceptiem šampinjoniem ar sieru.
Komentāri