Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja ar garnelēn un sieru

2007. gada 24. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. Vistu filejas plakaniski iegriež, bet ne līdz galam, tad tās atver vaļā un uzmanīgi izklopē. Filejas no abām pusēm apkaisa ar sāli un pipriem, bet no iekšpuses apkaisa arī ar kariju, tad liek virsū apmēram 30 g garneļu un 50 g siera, kā arī iepriekš sasmalcinātas svaigās dilles. Pēctam vistas fileju uzmanīgi satin, saspraužot ar kociņu vai sliktākajā gadījumā viegli notin ar diegu.
2. Filejas liek uz pannas vepties, uz lielas uguns, tā lai tās paliktu zeltaini brūnas, pēctam uz 15-20 min liek cepeškrāsnī, lai arī no iekšpuses kļust gatavas.
3. Kamēr vistu filejas cepas cepeškrāsnī varam pagatavot mērci - Panna, bezjebkādām taukvielām, ielejam visu saldo krējumu, pievienojam atlikušas garneles, sasmalcinātas dilles un nedaudz vegetu, pāris minūtes maisot pakarsējam un gatavs!
4. Pildītā fileja vislabāk garšos ar vārītiem kartupeļiem, vai rīsies un marinētiem un svaigiem dārzeņiem.
Uz augšu