Sākums > Receptes > Deserti

Gardās kūciņas

2007. gada 23. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Sviestu, cukuru, olu dzeltenumus, citrona sulu līdz ar rīvētu citrona miziņu saputo.
2. Saputotai masai pievieno tik daudz miltu, lai, samīcot mīklu, tā neliptu pie pirkstiem.
3. No mīklas veido apaļas lodītes rieksta lielumā, iemērc tās saputotos olas baltumos, apviļā sakapātos riekstos un liek uz ietaukotas plāts.
4. Ar pirkstu katrā lodītē viegli iespiež bedrīti.
5. Cep cepeškrāsnī gaiši dzeltenas.
6. Gatavas nedaudz atdzesē, tad katras kūciņas iedobumā ar tējkaroti ieliek džema piciņu (aprikožu, zemeņu vai ķiršu).
Uz augšu